EMCC Finland yhteisöjäsenyys Energiavalmennukselle

Energiavalmennus on EMCC Finland ryn yhteisöjäsen vuoden 2022 alusta.

EMCC on eurooppalainen coaching-alan järjestö, joka toimii mentoroinnin ja coachingin kehittämiseksi, laadun varmistamiseksi ja alan tutkimuksen edistämiseksi. Yhdistys vahvistaa ammatticoachien verkostoa kansainvälisesti.

EMCC kuvaa jäsenistöään näin”Yhdistyksen jäseniä yhdistää halu tehdä eettisesti korkeatasoista ja laadukasta työtä mentoroinnin ja coachingin parissa. Jäsenet pääsevät mukaan verkostoon, jossa on monilla eri aloilla, monenlaisissa tehtävissä ja erityyppisissä organisaatioissa työskenteleviä ammattilaisia. Yhdistyksessä on mukana mm. mentoreita, coacheja, tutkijoita, opettajia sekä mentorointia ja coachingia eri tavoin hyödyntäviä organisaatioita.”

Meille Energiavalmennuksessa on tärkeää edistää ammatticoachingin kehittymistä, laatua ja tunnettuutta. Olemme myös ICF (International Coaching Federation) sertifioituja ammatticoacheja PCC-tasolla (Professional Certified Coach)

Lisää EMCC Finlandista:

https://www.emccglobal.org/fi/emcc-finland/yhteisojasenemme/

Onko coaching-prosessi sinulle ajankohtainen? Haluatko konkreettisesti edistää itsellesi tärkeitä tavoitteita ammatticoachin kanssa? Syksylle on hyvin aikoja pidemmällekin prosessille – voit kysyä mahdollisuutta aloittaa vielä keväällä: valmentajat@energiavalmennus.fi

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.