Pii Raulo Energiavalmennus Energy Coaching Advisory Board

Energy Coaching Advisory Board – esittelyssä Pii Raulo

Esittelemme ylpeänä toisen Advisory Boardimme asiantuntijan. Aiemman Advisory Board-esittelymme Taneli Tikasta voit lukea täältä.

Pii Raulo – Kohti joustavaa ja tasapainoista arkea

Pii Raulo on rakennusalan listayhtiössä henkilöstöjohtajana ja arjessaan viiden lapsen äiti. Työssään hänelle ovat keskiössä ihmiset sekä yrityksen kulttuuri ja arvot, jotka elävät ajassa, näkyvät  päivittäisissä toimintatavoissa ja johdon käyttäytymisessä.

Tällä hetkellä Pii pohtii yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa, miten terveyttä ja turvallisuutta edistetään rakennusalalla pandemian edelleen jatkuessa maailmalla. Hän on myös mukana rakentamassa käytäntöjä, miten hyödynnämme jatkossakin digitaalisuuden avulla työskentelytapojen joustavuutta ja paikkariippumattomuutta, luomme uusia johtamisen rutiineja, tuemme osaamisen kehittymistä sekä muokkaamme niin fyysisiä kuin virtuaalisiakin tiloja tukemaan paremmin innostavia ja merkityksellisiä kohtaamisia. 

Pii on toiminut ennen rakennusalaa pankkisektorilla ja asiantuntijaorganisaatioissa. Hän on rekrytoinut tuhansia ihmisiä, tehnyt lukuisia organisaatiomuutoksia ja vastannut useissa mittavissa yritysjärjestelyissä henkilöstöpuolesta.

Vaativan muutosjohtamisen ja yrityskulttuurin systemaattisen muovaamisen lisäksi Piillä on syvä osaaminen mm. henkilöstön kehittämisestä, HR-toiminnon harmonisoimisesta ja digitalisoimisesta, johtamis- ja palkitsemisjärjestelmien muotoilusta sekä osallistavasta yhteistoiminnasta. Hänen sydäntään lähellä ovat nuoret ja heidän saattaminen onnistuneesti työelämään. Piin intohimo on liikunta ja erityisesti telinevoimistelu niin urheilijan, valmentajan kuin seuratoiminnan taustasparraajan roolissa.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.