Partnerijohtaminen ja fikserijohtaminen energia coaching

Partnerijohtaminen ja Fikserijohtaminen® – mistä on kyse?

Maailmaan tarvitaan edelläkävijyyttä, ajatusjohtajuutta, näkemyksellisyyttä. Tarvitaan rohkeita avauksia, uusia ja laajempia näkökulmia.
Maailmaan tarvitaan toisten saappaisiin asettumiskykyä, kykyä kuunnella aidosti, kykyä ja tahtoa kohdata toinen, välittää. Tarvitaan empatiaa ja tunneälykkyyttä. Laadukkaan vuorovaikutusenergian luomistaitoa.
Maailmaan tarvitaan toimeenpanoa, rohkeutta lähteä liikkeelle ja saada muutkin mukaan. Tarvitaan asioihin tarttumista, toimintaa.

Jokainen meistä johtaa ja operoi näistä kolmesta tasosta jollain luontaisimmin. Joku näistä taajuuksista – ajattelu, tunne tai toiminta – on sekä yksilöillä että organisaatioilla vahvin. Suuria asioita saavat aikaan yksilöt ja organisaatiot, jotka käyttävät kaikkia taajuuksia taitavasti ja tasapainoisesti! Partnerijohtamisessa käytetään kaikkia kolmea tasoa luontevasti ja vielä onnistutaan luomaan tila, missä porukat oivaltavat, innostuvat ja onnistuvat.

Näemme paljon myös Fikserijohtamista organisaatioissa. Tuolloin tuloksia tehdään ja asiat etenevät. Ihmisten motivointi, kuunteleminen ja kohtaaminen jäävät tosin vähemmälle. Näinä poikkeusaikoina etätyöskentelyn kasvaessa eksponentiaalisesti tarvetta Partnerijohtamiselle on yhä enemmän.
Fikserijohtamisessa keskitytään asioiden fiksaamiseen, toimeenpanoon ja toistenkin fiksaamiseen, mutta ei aina huomata, miten itse ollaan osa ongelmaa ja ratkaisua. Partnerijohtajuudessa ollaan rinnalla, kumppaneina.

Mitä Partnerijohtamine® vaatii?

  • Itsetuntemusta
  • Oman energian johtamista
  • Rohkeutta tasapainottaa omien tasojen käyttöä
  • Laadukkaampaa kuuntelua

Näitä ja strategista energian johtamista pääsee syventämään esimerkiksi business coaching-prosessissa tai Energy Leader Trainer® valmennusohjelmassa. 

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.