Partnerijohtaminen ja fikserijohtaminen energia coaching

Partnerijohtaminen ja Fikserijohtaminen® – mistä on kyse?

Fikserijohtamisessa fiksataan asiat ja ratkotaan ongelmat nopeasti ja tehokkaasti. Osin ulkoistetaan itsensä ongelmasta, ja operoidaan muiden toimintaa. Koetaan, että hyvä johtajuus on vahvaa päätöksentekoa ja asioiden ratkomista.

Partnerijohtamisessa ollaan toisten rinnalla. Tarjotaan tukea ja poistetaan menestymisen esteitä toisten tieltä, toimitaan partnereina. Ei tiedetä ja osata paremmin vaan uskotaan, että muillakin on annettavaa. Tiedostetaan, että oma johtamistyyli ja omat tavat toimia ja ajatella voivat olla sekä osa ongelmaa että ratkaisua.


Partnerijohtaminen® – Varmistetaan innovatiivisuus, erinomainen yhteistyö eri sisäisten ja ulkoisten tahojen välillä –  johdetaan asioiden ohella vahvasti ihmisiä. Ollaan valmentavia ja innostavia. Varmistetaan yrityksen ja yksilöiden kasvu.

Partnerijohtamisessa johtajat tukevat yrityksen kasvua vahvalla osallistamisella ja hyvällä aikeella tehdyllä haastamisella. He tukevat yksilöiden kasvua sekä ammatillisessa mielessä että ihmisinä kehittymisenä. He kokevat, että itsetuntemuksen syventäminen, omien ajattelu-, tunne- ja toimintamallien tietoinen johtaminen ja toisten ihmisten ja erilaisuuden ymmärtäminen ovat yhteistyön ja innovoinnin ytimessä – siten ne ovat keskeisiä yrityksen kasvun mahdollistajia. Ilman ihmisten kasvua, kypsyystason nousua, organisaatio ei saavuta potentiaaliansa.


Fikserijohtaminen® – Ratkotaan ongelmat ja johdetaan asioita. Varmistetaan toimivat prosessit. Sopii tilanteisiin, missä saneerataan, supistetaan ja missä nopeaa puuttumista ja tehokasta päätöksentekoa tarvitaan. Fikserijohtamisessa löydetään systeemin ongelmakohdat ja fiksataan ne. Fikserijohtaminen voi mennä yli ja muuntua ylisuojelevaksi tai päsmäröiväksi. Fikserijohtaja ei välttämättä näe omaa vaikutustaan ongelman olemassaoloon.

Fikserijohtamisessa substanssiosaamisen syventäminen ja ammatillinen kehittyminen sekä organisaation haasteiden ratkominen, asioiden fiksaaminen vievät suurimman osan energiasta ja ajasta. Fikserijohtamista soveltavat johtajat tekevät paljon töitä. He varmistavat, että heillä on riittävästi tietoa päätöstensä tueksi.

Fikserijohtamista ensisijaisesti soveltavat ja siihen uskovat johtajat pyrkivät pitämään itsensä iskussa, sekä ammatillisesti että fyysisesti. He eivät tyypillisesti tee tietoisesti ja systemaattisesti töitä oman itsetuntemuksen kanssa. He kokevat olevansa, ja ovatkin, kokeneita ja tuloksia aikaan saavia johtajia jo sellaisina kuin he ovat. Se mitä fikserijohtamisella ei saavuta, on organisaation maksimaalinen potentiaali mutta nopean fiksaamisen tilanteissa tähän ei aina ole tarvettakaan.


Vinkit:

Partnerijohtajat

  • Ota säännöllistä sparrausta ja coachingia talon ulkopuolelta – saatat kuluttaa itsesi loppuun omilla vaatimustasoillasi ihmisten ja asioiden johtamiseen liittyen
  • Priorisoi oman energian optimointi
  • Etsi organisaatiosta muutama fikserijohtamista soveltava henkilö ja tee heistä kumppaneita
  • Kirkasta oma ja organisaation lyhyen ja pitkän aikavälin fokus
Energiavalmennus

Fikserijohtajat

  • Lisää yksiöiden ja systeemin aktiivista ja aitoa kuuntelua; 70 % kuuntelua ja 30 % ohjaamista
  • Ole kiinnostuneempi siitä, mikä eri ihmisiä motivoi ja miten heistä saisi oivallukset ja energiat esiin
  • Vahvista itsetuntemusta ja omien sudenkuoppien parempaa tiedostamista
  • Pyydä omasta vuorovaikutus- ja johtamistyylistäsi palautetta sekä organisaation sisältä että ulkoa
Energiavalmennus

Partnerijohtamista pääsee syventämään esimerkiksi business coaching-prosessissa tai Energy Leader Trainer® valmennusohjelmassa.  – Hae mukaan!


Energiavalmennus Oy:n missiona on auttaa johtajia vahvistamaan organisaation ratkaisuhakuista, idearikasta energiaa. ​

Olemme liiketoiminnan energiavalmentajia ja toiminnassamme yhdistyy uudenlaisella tavalla liiketoiminnan ymmärtäminen, ​​
pedagoginen osaaminen, persoonatyyliosaaminen ja ammatticoaching.​ ​

Suorituksen johtamisen rinnalle tuemme johtajille kyvykkyyttä johtaa motivaatiota ja ihmisten kasvua. Kaikki, mitä teemme, pohjaa motivaatioon ja energiaan.​

”Olemme valmentaneet lukuisia asiantuntijaorganisaatioita sekä julkisella että yksityisellä puolella. ​Kysytyimpiä valmennuksiamme eri organisaatioissa ovat Selkeys Fokus Energia® valmennukset niin johtajille kuin johtoryhmille ja tiimeille sekä neuvottelutaitoihin ja vaikuttamiseen liittyvät valmennukset. Lisäksi tarjoamme Energy Leader Trainer® valmennusohjelmaa kokeneille johtajille.”

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.