Valmentava johtajuus kirja arvonta energiavalmennus

Valmentava johtajuus ja kirja-arvonta

Haluaisitko itsellesi Dan Sobackin uusimman kirjan Valmentava johtajuus? Kuuntele ja osallistu! Ohjeet alla!

Dan oli vieraanamme tuoreimmassa Leading Energy -podcastin jaksossa keskustelemassa kanssamme valmentavasta johtajuudesta. Valmentavan otteen asenne ja elementit ovat tärkeitä myös energian johtamisessa. Mitä valmentava johtajuus on ja miten se käytännössä ilmenee? Mikä voi olla valmentavan johtajuuden tiellä? Mitä rooleja valmentavalla johtajalla on? Keskustelimme hänen kanssaan valmentavan johtajuuden tunnuspiirteistä ja vaikutuksesta. Saat myös vinkkejä siitä, mitä voit kokeilla omassa johtamisessa.

Tärkeän aiheen kunniaksi arvomme podcastimme kuulijoiden kesken Valmentava johtajuus -kirjan!

Osallistuminen: Kerro meille mikä Leading Energy -podcast jakso on ollut sinulle antoisin ja miksi. Palautteen ja hyvien perustelujen antaneiden kesken arvoimme kirjan 4.6.2021 – Onnettaren suosikki oli Anu Karvonen.

Energiavalmennus Oy:n missiona on auttaa johtajia vahvistamaan organisaation ratkaisuhakuista, idearikasta energiaa. ​

Olemme liiketoiminnan energiavalmentajia ja toiminnassamme yhdistyy uudenlaisella tavalla liiketoiminnan ymmärtäminen, ​​
pedagoginen osaaminen, persoonatyyliosaaminen ja ammatticoaching.​ ​

Suorituksen johtamisen rinnalle tuemme johtajille kyvykkyyttä johtaa motivaatiota ja ihmisten kasvua. Kaikki, mitä teemme, pohjaa motivaatioon ja energiaan.​

”Olemme valmentaneet lukuisia asiantuntijaorganisaatioita sekä julkisella että yksityisellä puolella. ​Kysytyimpiä valmennuksiamme eri organisaatioissa ovat Selkeys Fokus Energia® valmennukset niin johtajille kuin johtoryhmille ja tiimeille sekä neuvottelutaitoihin ja vaikuttamiseen liittyvät valmennukset. Lisäksi tarjoamme Energy Leader Trainer® valmennusohjelmaa kokeneille johtajille.”

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.