Vaikuttavan johtamisen valmennusohjelma

OTA SEURAAVA ASKEL JOHTAMISESSA

Johtaminen on vaikuttamista. Syvennä taitojasi, jotta saat halutun vaikutuksen aikaan tiimi-, organisaatio- ja sidosryhmätasolla.  Energy Leader Trainer® -ohjelma on ainutlaatuinen ohjelma sekä oman kehityksen että organisaatiomuutoksen johtamisen tueksi. Se on ryhmäcoaching-ohjelma ja huippuverkosto pitkällä oleville johtajille!

Puolen vuoden coachingmatka pienryhmässä huippujohtajien kanssa

Energy Leader Trainer® -ohjelma on puolen vuoden ryhmäcoaching ohjelma, jossa pääset sekä edistämään oman organisaatiosi muutosta että syventämään johtamistasi ja kasvamaan valitun johtajajoukon kanssa käytännön sovelluksilla ja toisia sparraten.

Ohjelman erinomainen vaikuttavuus syntyy käytännön läheisyydestä ja siitä, että puolen vuoden aikana voi aidosti kokeilla ja muokata parhaita tapoja omaan organisaatioon. Saat ohjelman aikana palautetta niin valmentajilta kuin ryhmän muilta huippujohtajilta.

Ohjelman nimi on Energy Leader Trainer® sillä edelläkävijäjohtajat ymmärtävät energian johtamisen tärkeyden organisaation hyvinvoinnille ja sitoutumiselle ja osaavat johtaa energiaa. Tätä tukee myös Deloitten tutkimus työelälmän trendeistä. Deloitten tutkimuksen mukaan hyvinvoinnin ja energian johtaminen yksilö- tiimi- ja organisaatiotasolla on keskeinen kilpailuetu. Hyvinvointi ei ole enää erillinen asia vaan integroitava kaikkeen tekemiseen.  (Deloitte, 2021, Human Capital Trends) Trainer -sana on ohjelman nimessä siksi, että sen lisäksi, että tulet viemään uusia ajatuksia ja metodeja käytäntöön, opit myös opettamaan niitä organisaatiossasi muille.

Ohjelma rakentuu erilaisista monimuotoisista oppimista syventävistä elementeistä, jotta menetelmät ja uudet toimintatavat saadaan kestävästi organisaatioon. Erilaisia elementtejä ovat perinteisten menetelmien lisäksi mm opettaminen, demot, ryhmäcoaching ja livekuvittaminen.

Syksyn 2022 ryhmä on täynnä – seuraava aloitus on syksyllä 2023.  Jos haluat varmistaa paikkasi – hae jo mukaan. Paikkoja rajoitetusti!

 

Kenelle ohjelma sopii?

  • Johtajille, jotka haluavat olla edelläkävijöitä hyvinvoinnin ja energian johtamisessa organisaatiotasolla.
  • Johtajille, jotka haluavat vahvistaa vastuunkantoa ja proaktiivisuutta tiimeissä ja organisaatiossaan.
  • Johtajille, jotka arvostavat toisten pitkällä olevien johtajien näkemyksiä ja sparrauksia sekä kuulla eri toimialojen johtajien kokemuksia.
  • Johtajille, jotka ovat uteliaita avartamaan oman persoonatyylin vaikutusta johtamiseen ja mielellään tutustuvat erilaisiin persoonatyyleihin työympäristössä.
  • Johtajille, jotka haluavat huomattavaa kasvua – niin henkilötasolla kuin organisaation tavoitteisiin liittyen.
  • Johtajille, joille yleistason koulutusohjelmat eivät sovi, niiden vaikuttavuus ei ole riittävä tai ne ovat liian aikaa vieviä.
  • Johtajille, jotka haluavat uuden vaikuttavamman tulokulman sekä omien että organisaation tavoitteiden saavuttamiseen.

Kaikki, mitä teemme, pohjautuu motivaatioomme ja energiaamme.

ALOITUS
Elokuu

#9 ryhmä

Oma johtajaprofiili ja tavoitekeskustelu

MODUULI 1
31.08-01.09.2023

Selkeys Fokus Energia® -malli ja tavoitteet matkalle

MODUULI 2
28-29.09.2023

Erilaiset persoonatyylit, maturiteetti ja kasvun tukeminen

MODUULI 3
19-20.10.2023

Strateginen energian johtaminen ja erityishaasteet

MODUULI 4
16-17.11.2023

Vaikuttaminen ja neuvottelutilanteet

MODUULI 5
07-08.12.2023

Energy Leader Trainer® -lopputehtävien esittely & seuraavat askeleet

Arvostettu ja alkuperäinen energian johtamisen valmennus – Energy Leader Trainer® -ohjelma

Energy Leader Trainer® -ohjelmaa on toteutettu jo vuodesta 2018 alkaen. Johtajavalmennus on kehitetty pitkän valmennus-ja coachingkokemuksen myötä, jota Heli Backman ja Nina Karlsson ovat tehneet eri toimialoilla. Heli ja Nina ovat molemmat International Coaching Federation Professional Certified Coacheja (PCC). Ohjelmassa on monipuolinen sisältö ja se valmistaa osallistujia tulevaisuuden johtamisen tarpeisiin sekä luo aidon yhteistyöverkoston. Ohjelman käytyäsi voit liittyä Energy Leader Trainer® – johtajaverkostoon.

Kun organisaation energia muuttuu, tulokset muuttuvat. Energian johtaminen on osaaminen, joka mahdollistaa organisaation adaptiivisuuden ja ratkaisuhakuisuuden.

Lue lisää osallistujien ajatuksista täältä

Lataa esite antamalla sähköpostiosoitteesi ja hae mukaan! Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2023 – paikkoja rajoitetusti.
Kysy myös organisaatiokohtaisia ohjelmia!

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Valmentajat

Energiavalmennus Heli Backman

Heli Backman

OTK, Group & Team Coach (PCC), Fasilitaattori, Pedagogi / ammatillinen opettaja, Sertifioitu Enneagrammikonsultti.

Energiavalmennus Nina Karlsson

Nina Karlsson

KTM, HuK, Business Coach ja johdon konsultti (PCC), Group & Team Coach, Enneagrammiohjaaja, Livekuvittaja.

Tilaa uutiskirje

Tilaa Energiavalmentajien uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä viimeisimmistä päivityksistämme, tapahtumista, julkaisuistamme ja monesta muusta.

HAE MUKAAN KOULUTUSOHJELMAAN

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.