Enneagrammiprofiili

Enneagrammiprofiili lisää itsetuntemusta

Me käytämme personallisuusprofiilia sekä yksilö- että tiimivalmennusten pohjana. Itsetuntemuksen lisääminen mahdollistaa sen, että voit käyttää paremmin vahvuuksiasi, puuttua omiin katvealueisiisi ja edistää yhteistyötä entistä paremmin. Olemme liiketoiminnan valmentajia & sertifioituja coacheja (ICF PCC). Käytämme persoonallisuustietoja coachaten ja asiakkaan potentiaaliin pohjaten.

Kysely kuvantaa henkilökohtaisia käyttäytymis- ja ajattelumalleja

Persoonallisuustyyliäsi kartoittava kysely ei mittaa älykkyyttä tai osaamistasoja, vaan kuvantaa ihmisen luontaisia käyttäytymis- ja ajattelumalleja, maailmankuvaa ja arvoja. Mikään persoonallisuustyyli ei ole parempi kuin toinen tai sovellu johonkin tehtävään paremmin kuin toinen.

Enneagrammiprofiiliin kuuluu:

  • profiilikysely
  • enneagrammityylin avaava raportti
  • 40 minuutin läpikäyntikeskustelu kokeneen ammattivalmentajan kanssa

Vastaamisohjeet:

  • Kun täytät alla olevan lomakkeen, saat henkilökohtaisen kyselylinkin sähköpostitse erikseen.
  • Varaa kyselyn täyttämiselle rauhallinen hetki ja paikka, jossa sinua ei häiritä
  • Täytä kysely kerralla, mikäli suinkin mahdollista. Kerralla täytetty kysely antaa luotettavamman tuloksen.
  • Vastaamiseen menee noin 30-40 minuuttia.

  • Mieti vastatessasi itseäsi kokonaisuutena, sekä töissä että vapaalla.
  • Persoonatyylimme muotoutuu teini-ikään mennessä ja tuolloin olemme selkeimmin persoonatyylimme automaatioiden ohjaamine, joten jos johonkin kysymykseen on vaikea vastata, mieti itseäsi nuorempana
  • Myöhemmin elämänkokemus ja tietoinen oman käyttäytymiesn muokkaaminen hiovat sätmiämme, vaikka persoonatyyli pohjalta onkin se sama.

Profiilin läpikäynti

Mikään kysely ei määritä sinua tai sinun persoonatyyliäsi, vaan sinun näkemyksesi tuloksista on tärkeä. Siksi profiilit validoidaan aina ammattivalmentajan kanssa. Profiilin kahdenkeskeinen purkukeskustelun coachin kanssa on luottamuksellinen, emmekä jaa niissä jaettua tietoa muille. Coachit eivät näe vastauksiasi kysymyksiin, vaan saavat erillisen raportin kyselyn tuloksista.

Jotta ehdit saada profiilisi ja käydä sen purkukeskustelussa läpi ennen valmennusta pyytäisimme sinua vastaamaan kyselyyn ja varaamaan itsellesi profiilin läpikäyntiajan mahdollisimman pian. Validointikeskustelut tehdään virtuaalisesti. Profiilin validointikeskusteluun voit varata ajan täältä.

Mukavaa vastaushetkeä!

Täytä lomake, niin saat henkilökohtaisen kyselylinkin sähöpostitse

Tietosuoja

Käytämme Enneagrammi-mallia ja Integrative Solutions -yhtiön kattavaa ja ammattimaista testiä. Vastausvaihtoehtosi eivät tule valmentajan tietoon, vaan niiden pohjalta muotoutuu oma johtajaprofiilisi. Vastaamalla kyselyyn hyväksyt sen, että yhteystietosi ja/tai profiilisi tallennetaan Integrativen ja Energiavalmennuksen järjestelmiin valmennuksen toteuttamista varten tietosuojaehtojemme mukaisesti. Tietosuojaselosteestamme löytyy lisätietoja asianmukaisen ja ammattimaisen tietojenkäsittelymme osalta.  https://energycoaching.fi/fi/tietosuojaseloste/

Edellä mainitun lisäksi hyväksyt sen, että yhteystietosi tallennetaan Energiavalmennus Oy:n järjestelmiin, jotta voimme jatkossakin lähettää sinulle ajankohtaista tietoa johtamisen kehittämisestä ja tilaisuuksista.

Sinulla on oikeus milloin tahansa oikeus pyytää poistamaan profiilitiedot Integrative Enneagram – järjestelmästä tai muut henkilötietosi Energiavalmennus Oy:n järjestelmistä lähettämällä meille tästä pyynnön sähköpostiin valmentajat@energiavalmennus.fi

Lisää profiileita tai lahjakortteja voit tilata: valmentajat@energiavalmennus.fi

Lisätietoja enneagrammista ja johtajaprofiileista: www.bisnesenneagrammi.fi

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.