Johdon coaching

JOOhdon coaching Energiavalmennus

Johtajat ovat vaativassa asemassa – varsinkin nykypäivänä, kun odotukset johtajille ja johtamiselle jatkuvasti kasvavat ja monimuotoistuvat. Tästä syystä johdon coachingille on alati kasvanut kysyntä. Johtajat eivät myöskään voi tyypillisesti käydä johtamiseen liittyviä asioitaan läpi omassa organisaatiossa asemastaan johtuen. Johtajalle – ja hänen organisaatiolleen – on ensiarvoisen tärkeää, että johtaja säännöllisin ajoin pysähtyy reflektoimaan sitä, missä ollaan, minne pitää mennä ja miten johtaja voi varmistaa tiimin ja organisaation onnistumisen, hyvinvoinnin ja palon edistää asioita.

 • Haluaisitko varmistaa tavoitteiden saavuttamisen, vastuunkannon ja laajemman vaikuttavuuden organisaatiossasi?
 • Halusitko ketterämmin muutoksen aikaan?
 • Haluaisitko saada muutkin samalle laatutasolle ja tietotasolle?
 • Haluaisitko auttaa ihmisiä kukoistamaan ja tuomaan omat vahvuudet esiin?
 • Haluaisitko johtajana kesyttää kiirettä ja käyttää ekologisemmin energiaasi?
 • Haluaisitko kirkastaa arvot päätöksenteon ja toiminnan ohjaamisen tueksi?
 • Haluaisitko kirkastaa sen, mikä sinua hidastaa tai rajoittaa superonnistumisessa?

 

Tarjoamme tueksesi sinulle sopivimman kokeneen liiketoimintapohjaisen ammatticoachin, jolla on International Coaching Federation korkea laatustandardi. 

Johtajan coaching on tavoitekeskeinen prosessi, missä johtaja-coachattavan omat tarpeet ja tavoitetila ovat keskiössä. Johtaja kirkastaa, mitä hän haluaa saavuttaa tai kehittää omassa johtamisessaan. Teemme coachingia systeemisesti, eli johtajan organisaatiokonteksti ja laajempi ympäristö asiakkaineen ja toimittajineen toimii coachingin viitekehyksenä. Johtaja-coachattava oivaltaa paljon itsestään ja omasta johtamistyylistään sekä saa aikaan näkyviä muutoksia johtamisessaan coaching-prosessin myötä. Coachin rooli ei ole korjata tai käskeä, sillä johtaja-coachattavat ovat erittäin kyvykkäitä ja osaavia ihmisiä, vaan oivalluttaa, tukea ja haastaa sopivassa suhteessa. Coaching on oma ammattikuntansa, jonka pohja on urheiluvalmennuksessa ja se on siirtynyt liiketoiminnan piiriin. Tim Gallwey on yksi pioneereista, jonka ”Inner Game” kaavaa P = p – i mekin sovellamme coachingissa.

Yhteistyöprosessi:

 • Mieti miksi haluat kehittyä ja mallinna itsellesi, miltä onnistuminen näyttäisi 3 kuukauden päästä? (=alustava tavoiteasetanta)
 • Johtamisen optimointi (Leadership Optimization) coaching -paketti 
  • Johtamisen optimointi coaching– prosessi kestää 3 kuukautta. Se sisältää tavoitekeskustelun tilaajan ja johtaja-coachattavan sekä coachin kesken, johtajaprofiilin, coaching-tapaamiset 2 x kuukaudessa sekä välitehtävät ja tarvittavan yhteydenpidon puhelimitse tai virtuaalisesti esim. WhatsApilla. hinta 2000€ /kk, yhteensä 6000€.
 • Saamasi arvo / tuotokset:
  • Asiakkaamme ovat kaikki vahvistaneet itsetuntemusta ja alkaneet tietoisemmin ohjata omaa toimintaansa sekä oman hyvinvoinnin ja tehokkuuden näkökulmasta että siitä kulmasta, miten he ohjaavat, johtavat, auttavat toisia tahoja, omaa tiimiä, organisaatiota ja sidosryhmiä menestymään.

 

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.