Johtajatyyli

Nykypäivän epävarmuudessa ja alati muuttuvassa ympäristössä omien vahvuuksien avulla johtaminen ja vaikuttaminen on tärkeää. Myös itsetuntemus ja sitä kautta omana parhaana versiona toimiminen adaptiivisesti ja resilientisti ovat tämän päivän johtamiskyvykkyyden keskiössä.

Jokaisella on oma luontainen johtajatyyli. Kasvatus, koulutus, kulttuuri, kokemukset ja persoonallisuustyyli vaikuttavat siihen, miten ajattelemme johtamisesta ja miten johdamme. Mitä paremmin tunnistamme sen, miltä pohjalta johdamme, sitä paremmiksi johtajiksi ja vaikuttajiksi tulemme.

9 erilaista johtajatyyliä

Persoonallisuustyyliin pohjaava johtajaprofiili ja sen läpikäynti kokeneen ammattivalmentajan kanssa tarjoaa sinulle käytännön läheisen tuen johtajana kehittymiseen. Käytämme enneagrammiin pohjaavaa profiilia kaikkien asiakkaidemme kanssa johtamisen kehittämisen tukena. Mallissa on yhdeksän erilaista johtajatyyliä ja voit tutustua niihin tarkemmin täällä: www.bisnesenneagrammi.fi

Voit myös kuunnella Leading Energy -podcastissamme mitä kunkin johtajatyylin johtajat itse kertovat perehdyttyään omaan johtajatyyliinsä. 

Kaikki jaksot täällä

Yhteistyöprosessi

 

 1. Mieti, miksi haluat kehittyä johtajana ja mallinna itsellesi, miltä onnistuminen näyttäisi 3 kuukauden päästä? (=oma tavoiteasetanta)
 2. Osta johtajatyyli-paketti täältä
  • Johtajatyylipakettiin kuuluu johtajakysely + johtajatyylin avaava johtajprofiili + n 60 min läpikäyntikeskustelu kokeneen ammattivalmentajan kanssa
 3. Profiilikeskustelun jälkeen:
   • Ymmärrät luontaiset vahvuutesi ja haasteesi
   • Saat vinkit kehitysalueiksi, jotta voit ja vaikutat paremmin
   • Saat listan vahvuuksista, joita voit hyödyntää vielä enemmän suhteessa asettamaasi tavoitteeseen

Lisätietoja

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.