Löydä oma johtajatyylisi - kyselyohjeet ja tietosuoja

Me käytämme personallisuusprofiilia sekä yksilö- että tiimivalmennusten pohjana. Itsetuntemuksen lisääminen mahdollistaa sen, että voit käyttää paremmin vahvuuksiasi, puuttua omiin katvealueisiisi ja edistää yhteistyötä entistä paremmin. Olemme liiketoiminnan valmentajia & sertifioituja coacheja (ICF PCC). Käytämme persoonallisuustietoja coachaten ja asiakkaan potentiaaliin pohjaten.

Persoonallisuustyyliäsi kartoittava kysely ei mittaa älykkyyttä tai osaamistasoja, vaan kuvantaa ihmisen luontaisia käyttäytymis- ja ajattelumalleja, maailmankuvaa ja arvoja. Persoonatyylimme vaikuttaa johtajatyyliimme paljonkin. Mikään persoonallisuustyyli ei ole parempi kuin toinen tai sovellu johonkin tehtävään paremmin kuin toinen.

Vastaamisohjeet ja profiilin läpikäynti

Saat henkilökohtaisen kyselylinkkisi sähköpostitse erikseen.

Varaa kyselyn täyttämiselle rauhallinen hetki ja paikka, missä sinua ei häiritä. Mieti vastatessasi itseäsi kokonaisuutena, sekä töissä että vapaalla. Persoonatyylimme muotoutuu teini-ikään mennessä ja tuolloin olemme selkeimmin persoonatyylimme automaatioiden ohjaamina, joten jos johonkin kysymykseen on vaikea vastata, mieti itseäsi nuorempana. Myöhemmin elämänkokemus ja tietoinen oman käyttäytymisen muokkaaminen hiovat särmiämme, vaikka persoonatyyli pohjalta onkin se sama.

Täytä kysely kerralla, mikäli suinkin mahdollista, sillä tällä on merkitystä tulosten luotettavuuteen. Vastaamiseen menee noin 30-40 minuuttia. Mukavaa vastaushetkeä!

Profiilit validoidaan aina ammattivalmentajan kanssa. Näin siksi, että mikään kysely ei määritä sinua tai sinun persoonatyyliäsi, vaan sinun näkemyksesi tuloksista on tärkeä. Profiilin kahdenkeskinen purkukeskustelu coachin kanssa on luottamuksellinen, emmekä jaa niissä jaettua tietoa muille.

Jotta ehdit saada profiilisi ja käydä sen purkukeskustelussa läpi ennen valmennusta, pyytäisimme sinua vastaamaan kyselyyn ja varaamaan itsellesi profiilin läpikäyntiajan mahdollisimman pian. Validointikeskustelut tehdään virtuaalisti.

Profiilin validointikeskusteluun voit varata ajan alta:

www.meetme.so/energiavalmennus

Tietosuoja

Käytämme Enneagrammi-mallia ja Integrative Solutions -yhtiön kattavaa ja ammattimaista testiä. Vastausvaihtoehtosi eivät tule valmentajan tietoon, vaan niiden pohjalta muotoutuu oma johtajaprofiilisi. Vastaamalla kyselyyn hyväksyt sen, että yhteystietosi ja/tai profiilisi tallennetaan Integrativen ja Energiavalmennuksen järjestelmiin valmennuksen toteuttamista varten tietosuojaehtojemme mukaisesti. Tietosuojaselosteestamme löytyy lisätietoja asianmukaisen ja ammattimaisen tietojenkäsittelymme osalta.  https://energycoaching.fi/fi/tietosuojaseloste/

Edellä mainitun lisäksi hyväksyt sen, että yhteystietosi tallennetaan Energiavalmennus Oy:n järjestelmiin, jotta voimme jatkossakin lähettää sinulle ajankohtaista tietoa johtamisen kehittämisestä ja tilaisuuksista.

Sinulla on oikeus milloin tahansa oikeus pyytää poistamaan profiilitiedot Integrative Enneagram – järjestelmästä tai muut henkilötietosi Energiavalmennus Oy:n järjestelmistä lähettämällä meille tästä pyynnön sähköpostiin valmentajat@energiavalmennus.fi

Kyselylinkkisi on voimassa rajoitetun ajan valmennuksen aikataulun mukaisesti.

Lisätietoja enneagrammista ja johtajaprofiileista: www.bisnesenneagrammi.fi

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.