Neuvottelutaitojen ja vaikuttamisen valmennusohjelma

NEUVOTTELE JA VAIKUTA

Neuvottelu- ja vaikuttamisosaaminen ovat keskeisiä kyvykkyyksiä liiketoiminnan johtamisessa, asiakaskokemuksen luomisessa ja isojen hankkeiden läpiviemisessä. Tämä ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen kokonaisuuden näiden osaamisten vahvistamisessa. Kyseessä on neuvotteluosaamisen ja vaikuttamisen ohjelma, missä osallistujat syventävät taitojaan pienryhmässä. Ohjelma tarjoaa sekä teoriatietoa että käytännön harjoittelua. Osallistujat pääsevät edistämään oman arjen neuvottelu- ja vaikuttamisen tilanteita osana ohjelmaa. Ohjelman ytimessä ovat persoonatyylit neuvottelijoina ja vaikuttajina. Ammatticoachingin ja neuvottelutaitojen tutoroinnilla luodaan jokaiselle oma henkilökohtainen suunnitelma. Lisäksi osallistujat saavat työkaluja erilaisten ihmisten kanssa neuvottelemiseen ja hankalien tilanteiden hallitsemiseen.

NELJÄ TEHOKASTA MODUULIA

Valmennusohjelma koostuu neljästä toinen toistaan tukevasta ohjelmamoduulista. Niiden avulla osallistuja saa käytäntöön sovellettavan otteen kansainvälisten yritysneuvottelijoiden vuosikymmenten kuluessa hiomista neuvottelutaidoista ja taktiikoista. Ohjelman alussa osallistujat saavat oman neuvotteluprofiilin ja tekevät suunnitelman. Ohjelmaan kuuluu myös välitehtäviä osaamisen syventämiseksi. Moduulien välissä ohjelmassa on lisäksi henkilökohtaista yksilöcoachingia/sparrausta.
Energiavalmennus

Moduuli 1
11.10.2023

Eri persoonatyylit neuvottelijoina ja vaikuttajina

Neuvottelustrategiat
Energiavalmennus

Moduuli 2
25.10.2023

10 kultaista neuvottelijan sääntöä

Kuunteleminen ja kysyminen
Energiavalmennus

Moduuli 3
14.11.2023

Omat neuvottelutilanteet / harjoitukset

Menesty neuvotteluissa -malli
Energiavalmennus

Moduuli 4
11.12.2023

Tunteet ja vaikeat tilanteet neuvotteluissa

Vaikuttamisen psykologiaa

Ohjelmaan hakeminen

Ohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka neuvottelevat ja vaikuttavat työroolissaan ja jotka haluavat vahvistaa omia neuvottelutaitojaan ja vaikuttavuuttaan. Ohjelma soveltuu esimerkiksi kasvuyritysten johdolle, liiketoimintajohdolle, asiakasvastaaville myyntijohtajille, lakiasiain johtajille, seniorijuristeille ja HR-johtajille.

Ohjelman osallistujamäärä on rajattu. Ohjelmiin on jatkuva hakuprosessi auki.

Ohjelman hinta on 3850 € per henkilö + alv. Hinta sisältää 4 valmennusmoduulia, 3 x 45 min coaching-tutoroinnit, henkilökohtaisen neuvotteluprofiilin sekä käytännönläheisen työkirjan.

Kysy lisää ja hae mukaan:
valmentajat@energiavalmennus.fi

 040-5373752

 


Lue Talouselämän kolumnistin Helene Auramon ajatuksia neuvottelutaidosta ja kokemuksia valmennuksestamme: 

Helene Auramo: Jokainen tarvitsee tämän yhden taidon – Näin opit neuvottelemaan

Talouselämä Elokuu 2022


Valmentajat

Energiavalmennus Heli Backman

Heli Backman

OTK, Business Coach (PCC), Pedagogi / ammatillinen opettaja, neuvottelutaitojen tutor-coach, Senior Member Enneagram Business,International Coaching Federation (ICF), Finland, Past President

Energiavalmennus Nina Karlsson

Nina Karlsson

Nina KTM, HuK, BSc. Mgmt Business Coach (PCC), Coach-kouluttaja, johdon konsultti, fasilitaattori, livekuvittaja, Senior Member: Enneagram in Business

Tilaa uutiskirje

Tilaa Energiavalmentajien uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä viimeisimmistä päivityksistämme, tapahtumista, julkaisuistamme ja monesta muusta.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.