Johtajatyyli 2

Tutustu yhdeksään eri tyyliin – tässä jaksossa esittelyssä johtajatyyli 2. Keskustelussa on mukana vieraana Teija Kuustonen, asiakaskokemusekspertti, joka vastaa pienten ja keskisuurten asiakkaiden poluista Lindströmillä sekä Teemu Sipilä, enkelisijoittaja start up -maailmasta ja hallitusasiantuntija.

Tervetuloa tutustumaan mitä supervoimia kakkosjohtajat johtamiseen tuovat!

Kakkosjohtajaa kuvaillaan ihmisläheisiksi ja toisille tukea antavaksi johtajaksi. Kakkosjohtaja visioi ja innostaa, saa ihmiset mukaan. Hän on ilmiömäisen taitava ymmärtämään ihmisten tarpeita ja ihmisyyttä. Motivoi ihmisiä luonnostaan, tuntee ihmisten vahvuuksia, osaa valjastaa niitä käyttöön. Hän välittää aidosti tiimiläisistä ja ihmisistä ympärillään.

“Minun johtamiseni lähtee siitä, että arvostan ihmisiä ja kunnioitan heitä, joita johdan. Ja toisinpäin myös oletan, että se toimii toiseen suuntaan. Mutta sehän ei ole näin kaikkien kanssa. Ja sekin on hyvä hahmottaa, että eivät he tarkoita mitään pahaa sinulle, vaikka he vaikuttaisivatkin siltä kuin eivät arvostaisi sinua. On kakkostyylille erityinen asia, jos ei saa sitä arvostusta. Se on hyvin demotivoivaa. Ja itsellä ainakin ollut sellainen vaikea asia päästä yli.” Teemu Sipilä

“Kakkosjohtaja tunnistaa epäsuoratkin kiitokset hyvin. Kun tiimisi menestyy, niin sieltä sataa murusia sinunkin päällesi. Mielestäni siinä on juuri se paras kiitos, sillä itse vierastan hyvin paljon sitä, että minut nostettaisiin framille. Koska enhän minä mitään loppujen lopuksi ole tehnyt yksin, vaan siinä on aina joko kollegoita tai tiimiläisiä. Aina on tehty yhdessä. Epäsuora kiittäminen ja arvostaminen on vielä tärkeämpää kuin se, että nostettaisiin yksikseen esiin.” Teija Kuustonen
Lisätietoja http://www.bisnesenneagrammi.fi

Esiteltävät johtajatyylit pohjautuvat enneagrammiin. Voit kuunnella yhteenvedon kaikista tyyleistä podcastimme jaksossa S3E20. Tyylit esitellään seuraavassa järjestyksessä: 8, 9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Kolme ensimmäistä kuuluvat toiminnan keskuksen johtajatyyleihin (8,9,1) kolme seuraavaa tunnekeskuksen tyyleihin (2,3,4) ja kolme jälkimmäistä ajattelukeskuksen tyyleihin (5,6,7). Jaksot julkaistaan poikkeuksellisesti viikon välein perjantaisin, alkaen 8.10.2021.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.