Johtajatyyli 3

Tutustu yhdeksään eri tyyliin – tässä jaksossa esittelyssä johtajatyyli 3. Keskustelussa on mukana vieraana Liisa Holma, joka toimii toimitusjohtajana un/known:issa sekä on perheyrityksen hallituksen jäsen ja omistaja. Toisena vieraana on Janne Reunanen, kokenut johtaja kaupan alalta ja elintarviketeollisuudesta.

Tervetuloa tutustumaan mitä supervoimia kolmosohtajat johtamiseen tuovat!

Kolmosjohtajaa kuvataan kilpailuhenkisiksi, kunnianhimoisiksi, tavoitteellisiksi, tulosohjautuviksi ja tehokkaiksi käytännöllisiksi aikaansaajiksi. Kolmosjohtajia ja -johtajuutta tarvitaan tässä maailman ajassa, sillä nyt jos koskan tarvitaan ratkaisunhakuisuutta ja can do -asennetta.

“Menestyminen on yksi ajuri, mutta itsestäni tunnistan vielä sen, että minulle on ajuri se, että omaa suoritusta mitataan. Ja sitä seuraa tuloshakuisuus. Se on siellä voimakkaammin kuin se menestyminen suhteessa muihin. Olen tavoitteen asettaja muille ja ennen kaikkea itselleni. Ja peilaan onnistumista suhteessa niihin tavotteisiin. Ja sen olen huomannut, että tämä on kolmostyypille hyvin tyypillistä.” Janne Reunanen

“Huomaan itsessäni, että tavoitehakuisuus ja tehokkuuden hakeminen johtaa myös siihen, että todella usein tartun töihin oli ne kenen tahansa töitä, jotka meinaavat jäädä muuten tekemättä. Minulla on myös pahana tapana kiireessä olla tunnistamatta omia voimavaroja. Voin tehdä niin kauan kuin työtä on. Sitten tullaan itsepetokseen – voin sanoa itselleni hyvinkin pitkään, että kaikki on ihan hyvin ja tässä nämä työt rullaavat. Mutta olen oppinut kuuntelemaan muita ihmisiä, kun he sanovat, että nyt olisi aika rauhoittua.” Liisa Holma

Lisätietoja http://www.bisnesenneagrammi.fi 

Esiteltävät johtajatyylit pohjautuvat enneagrammiin. Voit kuunnella yhteenvedon kaikista tyyleistä podcastimme jaksossa S3E20. Tyylit esitellään seuraavassa järjestyksessä: 8, 9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Kolme ensimmäistä kuuluvat toiminnan keskuksen johtajatyyleihin (8,9,1) kolme seuraavaa tunnekeskuksen tyyleihin (2,3,4) ja kolme jälkimmäistä ajattelukeskuksen tyyleihin (5,6,7). Jaksot julkaistaan poikkeuksellisesti viikon välein perjantaisin, alkaen 8.10.2021.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.