Johtajatyyli 4

Tutustu yhdeksään eri tyyliin – tässä jaksossa esittelyssä johtajatyyli 4. Keskustelussa on mukana vieraana Minna Penttilä – perustaja, hyvinvointikonsepti Luppo sekä Minna Mustakallio – Impact Lead ja perustaja, un/known.

Tervetuloa tutustumaan mitä supervoimia nelosjohtajat johtamiseen tuovat!

Nelosjohtajia kuvataan luoviksi ja esteettisiksi, hyvin ihmiskeskeisiksi, aidoiksi, intuitiivisiksi syväluotaaviksi ja tunteellisiksi. Jos ajatellaan maailmaa juuri nyt, niin ainutlaatuisten ratkaisujen, luovuuden esiin tuominen, ja sellainen merkityksellisyyden äärelle pysähtyminen ovat tosi tärkeitä teemoja johtamisessa.

“Merkityksellisyys on tärkeää. Jos nelosjohtajan haluaa vakuuttaa jostain, niin ei kannata vaan luetella ja selittää faktoja ja asioita, vaan kannattaa mennä suoraan asian merkitykseen, että miksi tätä tehdään Sitten puhutaan merkityksellisyydestä ja miksija löydetään yhteisymmärrys. Sen jälkeen on paljon helpompi mennä eteenpäin, kun olemme yhtä mieltä siitä MIKSI tätä tehdään. Jos ei ole yhteistä miksi-näkökulmaa, niin se rapauttaa tekemistä aika paljon. Silloin ei ehkä saa kaikkea potentiaalia itsestään tai muista irti.” Minna Mustakallio

“Luovuus on lahja ja rasite siinä mielessä, että sitä oodotetaan minulta. Jos tulee seinä vastaan niin työyhteisö tietää, että ei mene kauan kun minä pystyn keksimään jonkun aihion, että okei lähdetään katsomaan tätä ideaa, mitä uutta löytyisi. Esimerkiksi vaikka uusia palveluja. Vaikka oli järkyttävän surullisia palavereitakin tässä matkan varrella, niin koskaan he eivät lakanneet luottamasta minuun. He sanoivat, että kyllä me tästä noustaan, kyllä sinä jotain keksit. Se kyllä tulee automaatisesti minulta, juuri sen takia, että ajattelen mitä tästä puuttuu, mitä me vielä voimme tehdä.” Minna Penttilä
Lisätietoja http://www.bisnesenneagrammi.fi

Esiteltävät johtajatyylit pohjautuvat enneagrammiin. Voit kuunnella yhteenvedon kaikista tyyleistä podcastimme jaksossa S3E20. Tyylit esitellään seuraavassa järjestyksessä: 8, 9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Kolme ensimmäistä kuuluvat toiminnan keskuksen johtajatyyleihin (8,9,1) kolme seuraavaa tunnekeskuksen tyyleihin (2,3,4) ja kolme jälkimmäistä ajattelukeskuksen tyyleihin (5,6,7). Jaksot julkaistaan poikkeuksellisesti viikon välein perjantaisin, alkaen 8.10.2021.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.