Johtajatyyli 6

Tutustu yhdeksään eri tyyliin – tässä jaksossa esittelyssä johtajatyyli 6. Keskustelussa on mukana vieraana Jari Niemi, Vice President Consulting Services, CGIltä ja Hannu Iskanius, partneri ja valmentaja Suomen Coaching Insituutista.

Tervetuloa tutustumaan mitä supervoimia kuutosjohtajat johtamiseen tuovat!

Kuutosjohtajia kuvataan vastuuntuntoisiksi, luotettaviksi ja sitoutuneiksi. He ovat ahkeria, valppaita ja ennakoivat erilaisia tilanteita sekä varautuvat niihin huolella. Kuutosjohtajat tuovat turvaa ympärilleen nykymaailman epävarmuudessa ja luovat psykologista turvallisuutta kauniilla tavalla. He varautuvat myös luontevasti erilaisiin vaihtoehtoihin ja skenaarioihin.

“Kuutosjohtaja vaatii muilta luottamusta ja osoittaa sitä itsekin. Vaatimukset itseä kohtaan voi toisinaan olla jopa kohtuuttomia. Pitää näyttää johtajana mallia muille ja johtaa edestä – näyttää esimerkkiä mitä se luottamus oikein on. On tärkeää ymmärtää, että kuutostyylille luottamus on elinehto. Perusarvoja elämässä.” Hannu Iskanius

“Luottamus on todella tärkeää ja sitä kyllä pitää olla 100%. Se on ihan core-juttu. Pitää olla esimerkiksi turva keskustella ja pitää olla luottamus, ettei asiat leviä. Luottamuksen rakentaminen kestää kauan, mutta toisaalta sen voi menettää hyvin nopeasti.” Jari Niemi


Lisätietoja http://www.bisnesenneagrammi.fi 

Esiteltävät johtajatyylit pohjautuvat enneagrammiin. Voit kuunnella yhteenvedon kaikista tyyleistä podcastimme jaksossa S3E20. Tyylit esitellään seuraavassa järjestyksessä: 8, 9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Kolme ensimmäistä kuuluvat toiminnan keskuksen johtajatyyleihin (8,9,1) kolme seuraavaa tunnekeskuksen tyyleihin (2,3,4) ja kolme jälkimmäistä ajattelukeskuksen tyyleihin (5,6,7). Jaksot julkaistaan poikkeuksellisesti viikon välein perjantaisin. Sarjan viimeinen jakso Johtajatyyli 7 julkaistaan 3.12. 

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.