Johtajatyyli 8

Tutustu yhdeksään eri tyyliin – tässä jaksossa esittelyssä johtajatyyli 8. Keskustelussa on mukana vieraana kehitysjohtaja Tero Helin Kiertokapula Oy:stä ja liiketoimintajohtaja Vesa Niinistö CGI:ltä. 

Enneagrammi 8 johtaja energiavalmennus
Tervetuloa tutustumaan mitä supervoimia kasijohtajat johtamiseen tuovat!

Kasijohtajia kuvaillaan oikeudenmukaisiksi, reiluiksi, vahvoiksi ja strategisiksi. Käymme keskustelussa läpi johtajatyylin vahvuuksia, sokeita pisteitä, motivaatiota sekä monia muita teemoja käytännön esimerkein valaistuina. Tero Helin ja Vesa Niinistö kertovat miten oman tyylin tiedostaminen on hyödyntänyt heitä arjessa monin tavoin.

“Koen vahvuutena työelämässä sen, että osaa tehdä päätöksiä ja haluaa tehdä niitä. Joskus vaikka vähän vajavaisimmilla tiedoillakin, koska on niin korostettu tarve saada isoja asioita aikaan ja mennä eteenpäin. Faktanpalasen puuttuminen päätöksen tieltä ei silloin välttämättä pysäytä.” Tero Helin

“Kokonaiskuvan haltuun saaminen on todella tärkeää. Pitää aina ymmärtää kokonaisuus mistä ollaan menossa ja minne. Jos ei lähtötilannetta ymmärrä ja eteen tulee vain yksittäisiä asioita niin se kyllä aiheuttaa nopeasti ärtymystä ja haasteita.” Vesa Niinistö
Lisätietoja http://www.bisnesenneagrammi.fi

Esiteltävät johtajatyylit pohjautuvat enneagrammiin. Voit kuunnella yhteenvedon kaikista tyyleistä podcastimme jaksossa S3E20. Tyylit esitellään seuraavassa järjestyksessä: 8, 9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Kolme ensimmäistä kuuluvat toiminnan keskuksen johtajatyyleihin (8,9,1) kolme seuraavaa tunnekeskuksen tyyleihin (2,3,4) ja kolme jälkimmäistä ajattelukeskuksen tyyleihin (5,6,7). Jaksot julkaistaan poikkeuksellisesti viikon välein perjantaisin, alkaen 8.10.2021.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.