Johtajatyyli 9

Tutustu yhdeksään eri tyyliin – tässä jaksossa esittelyssä johtajatyyli 9. Keskustelussa on mukana vieraana Sanna Mäenpää, tavaratalokaupan johtaja HOK Elannolta ja Marja Kasurinen, johtaja UPM IT:ltä.

Tervetuloa tutustumaan mitä supervoimia ysijohtajat johtamiseen tuovat!

Ysiohtajia kuvaillaan diplomaattisiksi, erilaisuuden ymmärtäjiksi, harmonian luojiksi, erittäin hyviksi kuuntelijoiksi ja usein he tuovat rauhaa ja balanssia tilaan saapuessaan. Organisaatiossa puhutaan paljon diversiteetistä ja osallistamisesta ja se onkin erityisesti ysijohtajien lahja tähän maailmaan.

“Omassa johtamisessani on keskiössä jokaisen yksilön kuuntelu ja sitä kautta muodostan oman käsitykseni tilanteesta. Toimin tavallaan sillanrakentajana eri mielipiteiden välillä, pyrin ymmärtämään kaikkia osapuolia ja rakentaa harmonisen kokonaisuuden ja kokonaisnäkemyksen, joka palvelee kaikkia parhaiten.” Marja Kasurinen

“Tunnistan itsessäni samaa ja sitten minä tunnistan sen, että minulle konfliktit ovat tosi vaikeita. Ne menevät tosi syvälle ja ravisuttavat minun mielenrauhaani hyvin syvälle, riippuen tietysti vähän minkälainen konflikti. Mutta ehkä juuri siksi, että kun on se harmonian kaipuu, niin vaihtoehto ei ole lakaista asioita maton alle, eikä vaihtoehto ei ole jättää käsittelemättä siksi että pelkäisi konfliktia. On mentävä vaan täysillä päin, että tämä on hoidettava jotta päästään parempaan tilanteeseen ja harmoniaan.” Sanna Mäenpää

Lisätietoja http://www.bisnesenneagrammi.fi

Esiteltävät johtajatyylit pohjautuvat enneagrammiin. Voit kuunnella yhteenvedon kaikista tyyleistä podcastimme jaksossa S3E20. Tyylit esitellään seuraavassa järjestyksessä: 8, 9, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. Kolme ensimmäistä kuuluvat toiminnan keskuksen johtajatyyleihin (8,9,1) kolme seuraavaa tunnekeskuksen tyyleihin (2,3,4) ja kolme jälkimmäistä ajattelukeskuksen tyyleihin (5,6,7). Jaksot julkaistaan poikkeuksellisesti viikon välein perjantaisin, alkaen 8.10.2021.

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.