Alla asiakkaiden ajatuksia valmennuksistamme ja yhteistyöstä.

Valmistuneiden Energy Leader Trainer® -johtajien referenssejä 

“Antoisinta Energy Leader Trainer® matkassa oli haastavassa ja kuormittavassa työ-/elämäntilanteessa selkeyden, fokuksen ja energian lisääntyminen sekä itsensä johtamisen vahvistuminen.”

Riikka Mattila, Stockmann

 

“Johtajana ja ihmisenä näen, että jos haluaa kasvaa on pysähdyttävä. Tämä valmennus tarjoaa tehokkaan ja mielekkään tavan kehittyä samanhenkisten, mutta erilaisten johtajien kanssa. Valmennus on erittäin silmiä avaavaa ja antoi minulle pohjaa kasvaa johtajana haluamaani suuntaan.”

Miika Salo, CGI

 

“Energy Leader Trainer® ohjelmasta sain työkaluja johtamiseen, ennenkaikkea jatkuvaan muutosjohtamiseen. Loistavana osana valmennusta työkalujen lisäksi saat myös matkan itsesi pohdintojen ja keskustelujen parissa.”

Kari Niemi, HCL

 

Energy Leader Trainer Jan-Erik Lindfors“Antoisinta Energy Leader Trainer® -matkassa oli superhyvän verkoston syntyminen sekä tehokkaan työkalupakin saaminen käyttöön omaa työtä varten. Ainutlaatuista oli itsensä kehittäminen seuraavalla tasolle, uuden purposen löytäminen.”

Jan-Erik Lindfors, Lemonsoft

 

Energy Leader Trainer Anu Toppila“Energy Leader Trainer® ohjelma on ollut tärkeä ja se on tuonut apuja juuri niihin asioihin, joiden kanssa kipuilin ennen aloitusta. Valmennus on tuonut johtamiseeni selkeää suuntaa, yhteistä fokusta ja kykyä johtaa omaa ja tiimin energiaa. Ohjelman myötä minulla on käytössäni työkalut tiimin vastuunkannon vahvistamiseen, valmentavan otteen käyttämiseen ja siten myös oman jaksamisen parantamiseen. Suurinta antia ovat olleet muiden alojen johtajien kanssa käydyt keskustelut ja sparraukset, joista on saanut uusia näkökulmia omaan johtamiseensa. On ollut erityisen antoisaa saada muilta vinkkejä ja näkökulmia niihin asioihin, joiden kanssa päivittäin painiskelen.  Erityisesti mieleen ovat jääneet keskustelut  ajankäytön hallinnasta ja oman energian johtamisesta.”

Anu Toppila, Tampereen kaupunki

Organisaatioiden sisäiset valmennusohjelmat

Cargotec Compliance –yksikkö

Cargotecin konsernin compliance –asioista vastaava yksikkö halusi kirkastaa omat avaintavoitteena, oman roolinsa osana konsernia ja sen strategisia hankkeita sekä viedä yksikön johtoryhmän kautta organisaatioon proaktiivisen ja itseohjautuvan toiminnan. 

Camilla Orko”Suosittelen lämpimästi Energiavalmennusta. Kokemukseni mukaan suurin osa eri konsernien keskeisistä tukifunktioista kamppailee samankaltaisten haasteiden äärellä –  miten vahvistaa proaktiivisuutta omassa organisaatiossa ja syventää yhteistyötä liiketoimintojen kanssa. Olemme siinä onnistuneet hienosti.”

Camilla OrkoCompliance Head

 

Neuvottelutaidot

Helene Auramo

”Olen käynyt neuvottelutaidon valmennusohjelman ja oppinut siitä todella paljon. Se on ollut mielenkiintoinen ja antoisa matka valmennusohjelmassa. Neuvottelijan profiilin ja neuvottelusimulaatioiden kautta olen oppinut todella paljon itsestäni ja muista. Tiedän nyt vahvuuteni ja haasteeni neuvottelijana. Harmittaa, etten ole aiemmin tätä käynyt, sillä tämä valmennus olisi auttanut minua todella paljon erilaisissa neuvotteluissa sekä myös johtamisessa.”

 

Helene Auramo, Toimitusjohtaja ja perustaja Prönö, perustaja SlushIndiedays & Okimo ClinicFodelia Oyj Hallituksen jäsen

 

Mikko Asikainen”Neuvottelutaitojen ja vaikuttamisen ohjelma laventaa neuvottelujen strategista ajattelua ja parantaa valmistautumista. Ohjelmasta saa hyviä käytäntöjä, jotta saa parempia tuloksia neuvotteluissa. Kokeneena neuvottelijana saattaa mennä tilanteisiin vanhoilla osaamisilla ja malleilla. Ohjelma herättää olemaan strategisempi. Eri persoonatyyleistä neuvottelijoina ohjelmasta saa apua neuvottelutilanteiden ja kokonaisuuden johtamiseen, sekä oman neuvottelutiimin että neuvottelukumppanien osalta.”

Mikko Asikainen
SAP Senior Solutions Sales Specialist 

 

”Heli was my tutor in the Oxford Advanced Negotiation Programme and I am very happy with the way she supported my whole learning journeyShe has excellent 
experience and knowledge of her own but she coached and sparred me to find the best approach from my typical negotiation styles and to apply other strategies in a new way. ”

Åse Koll Lunde, Chief Legal Counsel​, Equinor ASA

 

Minna Barner-Rasmussen“Asianajotoimisto Bird & Bird halusi vahvistaa oman substanssiammattitaidon rinnalla neuvotteluosaamista, sillä asianajajan työ on paljon vaikuttamista ja neuvottelemista oikeusalasta riippumatta. Energiavalmennus räätälöi Bird & Birdille Pohjoismaisen neuvottelutaitojen ohjelman, missä osallistujien tukena toimivat myös kokeneemmat sisäiset neuvottelutaitojen mentorit. Ohjelma kesti 6 kk ja mm. syvensi osallistujien itsetuntemusta neuvottelijoina, antoi työkaluja arkeen ja vahvisti win-win -ajattelumallia läpi organisaation.”

“We guided a great half-year journey diving into negotiation skills. with skilled lawyers. This journey was done with a different approach with mentors and learners. During the course of the programme, delegates reflected on their own natural negotiation style and preferences; exploring the skills, habits, and mindset that make up great negotiators.”

Minna Barner-Rasmussen, Bird & Bird

“I was very happy with the Negotiation Journey. My take-aways among other: Empathic listening, using the strengths of my personality type and being aware of what I should work on given my personality type. I have learned my personality type for the first time. I became more aware of how negotiations work and what is important to be aware of.”

https://www.linkedin.com/posts/birdandbirdnordics_it-is-a-wrap-this-time-around-we-tried-activity-6782195879341363200-5I7m

 

Ota meihin yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?
Haluaisimme kuulla sinusta. Lähetä meille viesti, niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tätä sivustoa suojaavat reCAPTCHA ja Google Tietosuojakäytäntö ja Käyttöehdot ovat voimassa.